“Dorte har bidraget positivt til at få kørt regnskabsføringen ind i et nyt forretningsområde, ikke mindst ved hjælp af hendes detaljefokus og vedholdenhed. Vi har været glade for at have Dorte som hjælp, hvor hun altid har udvist stor flexibilitet og gåpåmod uanset opgavernes karakter. Og så bidrager hendes personlige positive væsen absolut til et godt samarbejde.”

Summerbird

“Dorte har hjulpet os i forbindelse med en ubesat stilling og ekstraordinær travlhed. Opgaverne, der har været en blanding af løn og diverse økonomiopgaver, er løst med stræk kompetence indenfor området, og Dortes servicemindede og kompetente attitude overfor kollegerne har været medvirkende til succesfuld eksekvering.

Jeg kan på det varmeste anbefale Dortes hjælp – og har gemt telefonnummeret til en anden gang!”

Blue Ocean Robotics

“Vi har haft stor glæde af samarbejdet med Dorte, og sat pris på sparingen omkring bogholderiet. Med Dorte har virksomhedens bogføring og de tilhørende procedure altid været i sikre hænder.”

PN Engineering ApS

“Bogholderi Jepsen leverer en kompetent og stabil service. Vi har fået frigivet ressourcer, så vi kan fokusere på de opgaver, vi lever af. Dorte er super dygtig, punktlig og fleksibel, og vi er meget glade for samarbejdet.”

Netevo ApS