Økonomisk indsigt og optimering

Hvor kan der effektiviseres i forhold til dine økonomiske arbejdsgange? Bogholderi-Jepsen skaber overblik over din virksomheds økonomi og tydeliggør, hvor du tjener penge og hvor du mister penge.

Der er mange “knapper”, en bogholder kan trykke på, for at skabe overblik for virksomheden. Hvor tjener vi penge? Og hvor mister vi penge? Hvor kan der effektiviseres i forhold til de økonomiske arbejdsgange?

Med min baggrund som financial controller kan jeg ikke slippe tankegangen om at se bogholderiet “hele vejen rundt” i virksomheden.

Denne arbejdsmetode kan bruges i alle virksomheder uanset størrelsen. Overblik og gennemskuelighed er helt essentielt for at kunne drive en sund forretning – om du har en mindre eller en større virksomhed.

Hvis du tænker, at det kunne gavne dig og din virksomhed, at bogholderen har en aktiv, strategisk rolle i forhold til udviklingen af din virksomhed, er Bogholderi-Jepsen den perfekte samarbejdspartner.  

Kontakt mig, hvis du vil høre mere. Så tager vi en uforpligtende snak og får afdækket det behov, der er i netop din virksomhed.

Vil du have bedre bundlinje?

Kontakt mig på info@bogholderi-jepsen.dk eller tlf 6170 8859

 

Personlig kontakt

 

Kunden i centrum

 

Fleksibel tilknytning

 

Speciale i mellemstore virksomheder