Freelance bogholder hjælper med din bogføring

Jeg har over 20 års regnskabserfaring inden for forskellige brancher, og jeg får hurtigt sat mig ind i jeres virksomhed og systemer. Hos Bogholderi-Jepsen betaler du kun for det, du skal bruge.

Bogføring for mindre virksomheder

Bogføring er en vigtig men omfattende del af at drive virksomhed. Ofte bliver bogføringen en tidsrøver i det daglige, der tager dyrebar tid fra dig, som du med fordel kunne have brugt på at skabe omsætning.

Ved at inddrage Bogholderi-Jepsen i virksomheden på freelancebasis – enten i faste intervaller eller efter behov – frigiver det kapacitet i din virksomhed, så du kan arbejde med det, du er bedst til.

Jeg arbejder effektivt og skaber overblik og gennemskuelighed i bogholderiet. På den måde har du helt styr på den daglige økonomi – hele tiden.

Bogføring for større virksomheder

Der vil i større virksomheder være naturlige perioder med spidsbelastning, hvor jeres faste bogholder kan have svært ved at følge med. En nem og risikofri måde at lette bogholderiets arbejdspres i travle perioder er at tilknytte Bogholderi-Jepsen, når der er behov for assistance.

Har du brug for en dygtig freelancer til din bogføring?

Kontakt mig på info@bogholderi-jepsen.dk eller tlf 6170 8859

 

Personlig kontakt

 

Kunden i centrum

 

Fleksibel tilknytning

 

Speciale i mellemstore virksomheder